Prin parteneriatul cu WITTENSTEIN alpha, SISEL TECH poate furniza solutii complete de mecatronica, dinamice si eficiente, completate de o experienta vasta si o abordare complexa pentru a indeplini nevoile specifice ale fiecarui client.

WITTENSTEIN alpha este un producător de top de reductoare planetare cu joc redus, sisteme cu cremaliere și pinioane și cuplaje, servoreductoare in unghi drept.

In prezent, WITTENSTEIN alpha și-a extins capacitatea printr-o gamă completă de reductoare (certificate de EHEDG) și motoare cu „design igienic” pentru utilizare în medii de producție igienice și sterile, acestea fiind adecvate pentru contactul direct cu alimente, bauturi, materii prime, etc. si avand o rezistenta ridicata la produsele chimice de curatare. Reductoarele WITTENSTEIN alpha pot fi integrate cu succes in aplicatii intrucat permit o libertate mare de design.

Echipamentele WITTENSTEIN alpha se folosesc, in mare masura, in constructia de masini-unelte, in industria de ambalaje, manipularea materialelor si tehnica procesuala, prese de hartie si imprimare, robotica, tehnologie medicala si tehnologia structurilor de scena.

Pentru mai multe date tehnice si oferte comerciale va rugam sa ne contactati.
» Wittenstein ALPHA

spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
Newsletter

Fii la curent cu cele mai noi informatii!

Dezabonare

Curs valutar
Website detinut de SISEL TECH S.R.L., CIF: RO33164263, Reg.Com: J10/355/2014